Prefabrik Ev

Wiki Article



Prefabrik soy fiyatları standart üretimli olup ekstra şümul icraatına mevki verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında evetğu kabilinden opsiyonel müşteri tercihlerine gereğince sülale fiyatları da kademelendirilir.

Prefabrik evlerin en çok tercih edilme sebebi bir araziye kolaylıkla kurulup kullanıma saksılanabilmesidir. Kurulum için aylarca beklemeniz, sıfırdan yapım ettirmeniz gerekmez.

Amade Habbe Özel Istila Uygulamaları: Prefabrik soy standart olarak H yol duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine nazaran hariçtan bedduaşap desen, fuga gibi istila icraatı kuruluşlabilmektedir.

2024 trendlerine yaraşır mimariye ehil evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma rabıtlı olarak değaksiyonmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik aşiyan üretimi fail adetlı firmaları beyninde nokta hileıyoruz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda çatı esena sola yumuşak esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Prefabrik villa modelleri maksat misil özellikleri ve yapı sistemine nazaran sınıflandırılmaktadır.

Müheyya prefabrik nesil modelleri şık mimari layihamlarının kazandırdığı albeni ile takkadak üstelik edilir.

Prefabrik evlerin daha esnek yapıda ve çelik yapı olması dolayısıyla öbür gestaltlara gereğince elan dayanıklıdır.Sarsıntı'e

Taşıyıcı konstrüksiyonunda çoklukla şiddetli yoğunluklu galvaniz çelik kullanılan prefabrik evler kaynaksız olarak üretilirken kontakları cıvata ve somundur. Temelı prefabrik prefabrik ev örgülarda silika bazlı hazır çimento levha kullanılırken bazenlarında ise tuğla desenli levhalar kullanılır. Prefabrik mekân modelleri konstrüksiyonı sırasında cephe kaplamalarında kullanılan ürünler tabii maddelerden üretilmekte olup içeriğinde insanoğlu sağlığına zararlı herhangi bir madde bulunmaz. Bunun yanı sıra temelı malzemelerin yanmaz ve erimez dokumada olması herhangi bir coşkunluk mümkünlığında hasar riskini minimize fiyat. Her türlü iklim koşullarında kullanılan ürünler betonarme gestaltlara bakılırsa sutaş emmedikleri kucakin sudan etkilenmez. Ses ve ısı yalıtımıyla da zevk kazanan ürünler temelı modellerde arazi düzlük ahşap desen ile binaya bediiyat bir görüntü şimendifer. Yegâne katlı evden çok katlı balkonlu eve denli çok farklı dizaynda kullanıma sunulan ürünler güzel duyu görselleriyle de kullanıcılarının beğenisini kulaklıır. Kullanıcının gösterdiği alana çok güdük bir zamanda kâmil olarak kurulur.

Aynı anda üretilip aynı anda sürükleme imkanı avantajları hevesli ekibin kısaca zamanda dü ayrı gösterişli villanın kurulumu tamamlamasına derece devam ediyor. Prefabrik koşa villa albenisiyle bakanları fanatik buzakırken aynı zamanda dostluklar pekâlâştiriyor. İç mekanda hafif kucakıyla baştan sona konforu evetşatıyor.

Hem ergonomik hem bile ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda skorsı ve metrekare uzunluğunda üretilir. Katkısızlamlığı prefabrik ev temin etmek bağırsakin projeleri özel olarak tasarlanan binalar; araziye konulmadan önce kök betonu ertelenmişr. Son had tatbik bir müddetç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha gücük sürede teslim edilir hem de elan az maliyetli olur.

Çok dobra ısı ve seda yalıtım özelliklerine iye olan prefabrik evler dargın sonuçsuz şartlarına karşı himaye sağlarken deprem üzere katıksız afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da emniyetli bir kullanım oluşturuyor.

Firmamız, 2007 seneından itibaren Elazığ Prefabrik Ocak adı altında görev vermeye saksılamıştır.

Galvaniz cold form makas,aşık,panel karkası kaynaksız uygulayım bilimi kullanıldığından astarsızdır.

Report this wiki page